• Välkommen till butik82.se - inredningsbutik på nätet
  • Frakt endast 49 kr, fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 2-5 arbetsdagar
  • 14 dagars öppet köp
  • Klarna, paypal flera säkra betallösningar
Arkiv

Butik 82 - The interior store

Butik 82 - The Interior Store Vem finns bakom Butik 82?Jag som har startat och driver butik 82 - The Interior store, på webben och den numera nya fysiska butiken är Michaela. Jag älskar vackra detaljer och skapa miljöer av allt fint!Med ett brinnande intresse för inredning valde jag att ta steget till att skapa mitt drömjobb genom att starta upp webbutiken. Genom webbutiken har jag byggt upp samarbeten med de varumärken som ligger mig varmt om hjärtat som jag sedan satt ihop till mitt eget koncept och er…

Butiken

The interior Store Nu är butiken äntligen öppen!I en mysig och inspirerande miljö hittar ni Butik 82 - The interior Store. Till oss är ni välkomna in för att shoppa inredning, inspireras och prata om inredning!Vi har många varumärken som vi är stolta över och brinner för, våra varumärken är väldigt fina tillsammans. Hoppas ni kikar in om ni bor i närheten eller har vägarna förbi!

At home by M blir Butik 82 - The interior store

I samband med att vi inom kort slår upp portarna till vår concept store - en helt ny inredningsbutik i småland, så byter vi namn och ni hittar oss fortsättningsvis namnet Butik 82 - The interior store.Det tar lite tid innan allt är ändrat. Men vi finns numera på instagram under namnet - butik82.se och vi väntar på att Facebook ska genomföra namnbytet även där. Vi hoppas att vi inte snurrar till det allt för mycket - men vi är samma butik, samma koncept :)
Produkter
Övrigt
Moms visas: