• Välkommen till butik82.se - inredningsbutik på nätet
  • Frakt endast 49 kr, fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-5 arbetsdagar
  • 14 dagars öppet köp
  • Klarna, paypal flera säkra betallösningar
Arkiv

Tell Me More

Ett av varumärkena hos Butik 82 är svenska Tell Me More, vilket jag är väldigt glad för!

Jag gillar Tell Me Mores koncept att skapa och formge detaljer i behagliga färger och former och i en tidlös design. 

En härlig bas med jordnära färger och mönster i hop med den enkla och ljusa skandinaviska stilen. Enkelt och avskalat - helt i min smak! 

I helgen var vi i Göteborg och passade på att besöka deras konceptbutik som de nyligen öppnat. Väldigt mysig butik med k ä n s l a. 

 

 

 

 

 

Klicka här för att se mer av Tell Me Mores produkter hos Butik 82

 

Orden..

 

Ibland står de bara där.. i ett inlägg på instagram, i en blogg, i en artikel. Orden som på något sätt är ett ”BAM” för något man har gått och tänkt och funderat på under en tid. Någon annan som liksom sätter ord på ens tankar, vilket ofta är väldigt befriande och bekräftande.

Så var det för mig häromdagen. Jag har ett tag gått och försökt sammanfatta mina tankar kring årets Formexmässa som vi var på förra veckan. Sen la @heltenkelt upp ett inlägg på instagram. Helt enkelt är förövrigt en tjej som har en oerhörd känsla för inredning och foto. Jag har följt henne under många år både på den tiden hon hade blogg och nu på instagram. Hon är mer sporadisk på instagram men jag blir alltid glad när hon lägger upp en ny bild och jag kan fastna i hennes flöde och på bloggen och gå tillbaka och kolla hennes bilder flera år tillbaka.

Hur som helst skrev hon ett inlägg om att tanken kommer automatiskt – ”guu nu visar jag samma ljuslyktor igen” och inget på bilden är nytt. Som en känsla som skaver om att det är nödvändigt att visa och göra nytt.

Det är p r e c i s det som jag tycker är så oerhört befriande. Att se hennes bilder, se hur saker är hållbart och tidlöst och hur hennes genuinitet speglas i bilderna.

Den känslan hade jag när varit på Formex, och när jag fått kataloger från en del av mina varumärken – ALLT är inte nytt. Det är nya bilder och nya miljöer och saker som man kanske känt sig lite trött på får en lyster igen. Och det som är nytt är sådant som liksom smälter samman med det som redan finns.

Andra varumärken gör ”drops” och släpper olika kollektioner, man vet att det ofta är ett säkert men kortsiktigt inköp. Sakerna skickas ut till influencers och trendar på instagram och syns i var och varannan bild i flödet. Som butiksägare – JA det vore rimligt att haka på. Att vara med och göra business på detta. Och ja jag har gjort det – MEN varje gång med en klump i magen. Det känns inte riktigt rätt, det skaver. Och man är trött på att se sakerna redan innan de är slutsålda i butiken.

~

För mig är det viktigt med det genuina, hållbara & tidlösa. Och det finns ofta i det enkla.

~

Genuint, hållbart och tidlöst är just mina ledord inför utvecklingen av mitt företag och ni kommer se det på olika sätt i min butik, mitt sortiment och framförallt mina tankar här på bloggen.

Mitt mål är att det ska gå hand i hand med mitt varumärke. Jag har för övrigt ändrat namn på instagram – till mitt alldeles egna – michaelastenqvist – (vilket kanske är just mer genuint 😉)

Mitt företag är inte statiskt utan har flera ben och utvecklas just utifrån mig själv. Just nu i mitt företag driver jag en webbutik, en fysisk butik/concept store som är en förlängning av min webbutik och som finns i anslutning till mitt webblager, samt the studio 82 – där jag själv på olika sätt arbetar med inrednings- och styling projekt)

 

With Love

M I C H A E L A

 

Midnatt sängkläder

- M I D N A T T -

sovrumsinspiration

Midnatt har för säsongen släppt två nya färger i deras kollektion med sängkläder gjorda av 100 % ekologisk bomull. 

Nu har de kommit hem till butiken :)

Två nya färger färger för säsongen, den otroligt fina röd/rostiga Rubra och sedan en snygg grå nyans - London

Till butiken har jag även tagit hem örngotten Artsie i svart/vitt grafiskt mönster som jag tycker blir en fin kontrast till de enfärgade sängkläderna från Midnatt. 

Printet Infinity från Love Warriors finns i två storlekar och korgen ni skymtar använder vi som tvättkorg. 

Här i vårat sovrum! 

LOVE THEM ALL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JULKLAPPSTIPS

 

Unna dig själv eller någon annan en lugn stund i julklapp heart

Ett gott lugnande te i en vacker och tidlös handgjord keramikmugg från Kajsa Cramer. Kryp ner i favoritfåtöljen med en mysig stickad filt från Tell Me More. 

Brygg teet enkelt och för att inte behöva resa dig från fåtöjen i en fin tekanna som håller ditt te varmt och gott!

Helt enkelt julklappar som passar perfekt till alla! 

GOD JUL från Butik 82

heart

 

Butik 82 - The interior store

Butik 82 - The Interior Store

 

Vem finns bakom Butik 82?

Jag som har startat och driver butik 82 - The Interior store, på webben och den numera nya fysiska butiken är Michaela. 

Jag älskar vackra detaljer och skapa miljöer av allt fint!

Med ett brinnande intresse för inredning valde jag att ta steget till att skapa mitt drömjobb genom att starta upp webbutiken. Genom webbutiken har jag byggt upp samarbeten med de varumärken som ligger mig varmt om hjärtat som jag sedan satt ihop till mitt eget koncept och erbjudit ut till mina kunder. 

Jag har byggt en miljö på webben och nu även en fysisk miljö där jag får arbeta med att skapa en känsla med all interiör. 

Jag vill att ett besök hos mig ska vara inspirerande! 

Jag själv gillar det mesta i en neutral och dov färgskala, jag gillar olika material och kontraster som man kan skapa med dem. Jag tycker om det enkla, stilrena, tillsammans med naturmaterial som ger värme, lite vintage och saker skapade med inspiration från alla världens hörn. Jag tycker också om det unika. Jag älskar keramik och skulle kunna ha hur mycket kaffekoppar, skålar och fat som helst. Jag gillar inredning som får ta plats. Jag gillar detaljer som sticker ut som fångar uppmärksamheten - tillsammans med det som är neutralt. 

Förutom att driva Butik 82 arbetar jag även med inredningstjänster där jag tillsammans med kunder skapar hem som passar just dem. 

Jag älskar också företagande och entreprenörskap och finner en enorm drivkraft i att få skapa mitt eget! 

Ja, det är en del av mig i allafall :) 

 

 

 

 

Butiken

The interior Store

 

 

 

Nu är butiken äntligen öppen!

I en mysig och inspirerande miljö hittar ni Butik 82 - The interior Store. 

Till oss är ni välkomna in för att shoppa inredning, inspireras och prata om inredning!

Vi har många varumärken som vi är stolta över och brinner för, våra varumärken är väldigt fina tillsammans. 

Hoppas ni kikar in om ni bor i närheten eller har vägarna förbi!

 

 

 

At home by M blir Butik 82 - The interior store

I samband med att vi inom kort slår upp portarna till vår concept store - en helt ny inredningsbutik i småland, så byter vi namn och ni hittar oss fortsättningsvis namnet Butik 82 - The interior store.

Det tar lite tid innan allt är ändrat. 

Men vi finns numera på instagram under namnet - butik82.se och vi väntar på att Facebook ska genomföra namnbytet även där. 

Vi hoppas att vi inte snurrar till det allt för mycket - men vi är samma butik, samma koncept :)

Butik82 Inredningsbutik

 

Produkter
Övrigt
Moms visas: