• Välkommen till butik82.se - inredningsbutik på nätet
  • Frakt endast 49 kr, fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-5 arbetsdagar
  • 14 dagars öppet köp
  • Klarna, paypal flera säkra betallösningar

B U T I K 8 2

THE INTERIOR STORE || THE KITCHEN STORE

Butiken ligger i Vetlanda på Stortorget 6 precis vid torget. 

Det är öppet i butiken onsdag - fredag mellan kl 12 och 18 samt lördagar klockan 10 till 14.

Webbutiken butik82.se är alltid öppen och vi skickar beställningar varje dag. 

 

Butiken består numera av två concept "The interior store" där ni hittar inredning i skandinavisk, enkel design i neutrala och jordnära färger tillsammans med inredning av råa material som betong, glas, stål, ull. Vi adderar också in inluenser som blir fina kontraster till det skandinaviska inredningen. 

Vi har också "The kitchen Store" där vi har fokus på att utveckla ett sortiment för hemmets hjärta - platsen där vi oftast möts och umgås i familjen och tillsammans med andra. Vi har ett sortiment som är hållbart och fungerar såväl i vardagen som vid fest. 

 

- För oss är det viktigt att vara en del av och hjälpa våra kunder att skapa hem att trivas i - med fokus på känslan som man vill uppnå i de olika rummen och utrymmen. Allt från en skön och avslappnande läsning i favoritfåtöljen till återhämtning och vila i ett  harmoniskt sovrum, till ett kök för matlagning, läxläsning och umgänge. -

Välkommen! 


i n r e d ni n g s s t u d i o

THE INTERIOR STORE

 

 


 

 

- I vårat skyltfönster -

Just nu flera av våra favoriter i skyltfönstret. 

Tidningar och böcker med inspirerande bilder och texer som dessutom är snygga att ha framme som en del av inredningen är något vi tycker om och vi har nu fått hem en del NYHETER som är fina som tablebooks. 

Glas känns extra vårigt som de här enkla runda glaslyktorna/vaserna från Grafitgrå. Fina med ett värmeljus i eller till vårlökarna 

Fina keramikmuggar från Kajsa Cramer finns i tre färger, två enfärgade beige och svart samt en med mönster designat av Emma von Brömssen. 

Textilier i ljusa färger från Tell Me More 

Allt i tidlös enkelhet 

heart

 


- I N S T A G R A M -

Senaste bilderna från vårt instagramflöde


 

Produkter
Övrigt
Moms visas: