• Alltid fri frakt vid köp över 500 sek

Q&A

Q: Kan jag känna mig trygg med att handla hos butik82.se?

A: butik82.se är en trygg onlinebutik med välkända och etablerade samarbetspartners när det gäller betalning och leverans. 

Det är Klarna som hanterar våra betalningar om du väljer att betala med kort, faktura eller dela upp din betalning.

Din order skickar vi med DHL som är ett av de marknadsledande logistikföretagen i Sverige. Skulle ditt paket av någon anledning komma bort, behöver du som kund inte vänta. Finns varan i lager skickar vi alltid en ny till dig omgående. 

Du kan vara trygg med ditt köp hela vägen från beställningen tills dess att du har mottagit dina varor.

 

Q: Hur hanterar ni returer och reklamationer?

A: Vi har alltid snabb återkoppling till dig som kund om du har några frågor kring dina levererade varor.

Du kan också lita på att vi alltid följer de lagar och regler som gäller. 

 

Q: Hur snabbt skickar ni min beställning?d

A: Vi har som ambition att skicka din beställning senast dagen efter att den har inkommit till oss, har vi möjlighet så skickar vi den redan samma dag om den kommer in före 12.00 är det störst chans att vi hinner få med den i dagens leverans. Det brukar sedan ta 1-2 dagar för paketet att nå utlämningsstället, beroende på vart i landet du bor. Skulle du inte fått en avisering inom 5 arbetsdagar om att ditt paket kommit fram, så kontakta oss på store@butik82.se så undersöker vi vart ditt paket befinner sig. 

 

Q: Jag har inte fått någon orderbekräftelse, har något blivit fel?

A: Det absolut vanligaste orsaken till att en orderbekräftelse inte har skickats är att den studsar tillbaka pga fel angiven mailadress eller full mailkorg hos mottagaren. Det kan också hända att våra mail hamnar i skräpposten så kolla där. Du kan alltid höra av dig till oss för att vara säkerställa att din order är inkommen. 

 

Q: Hur kan jag komma i kontakt med er?

A: Det finns flera vägar att komma i kontakt med oss. Det enklaste är att använda kontaktformuläret eller den lilla chatrutan som finns på webbshoppens nederkant, annars kan du maila store@butik82.se eller ringa 076-0202408 

 

Q: Jag bor i, eller i närheten av Vetlanda och vill handla i webbutiken och kan gärna hämta min beställning, hur gör jag då?

A: Det finns ett alternativ i kassan som är ett fraktfritt alternativ "Avhämtning". Klicka i det så får du en bekräftelse på mail när ditt paket är packat och klart för att hämtas. Därefter hämtar du din order i butiken på Stortorget 6 A i Vetlanda

Q: Varför är inte butiken öppen varje dag?

A: Företaget började som en webbutik och inredningsstudio som drevs hemifrån. När företaget blev större och växte kom behovet av en lokal för webblager och studio. När vi hittade denna lokalen kände vi att den också passade bra till en butik. För att alla delarna i företaget ska hinnas med så arbetar vi med inredningsstudion mån - tis samt fm under veckan och butiken är öppen ons-fre 12-18 och lördagar 10-14 då vi märkt att flest kunder besöker butiken :)

Produkter
Övrigt
Moms visas: